Svensk
In English
Dansk

Transformerstation 200 kVA bestykket med 12 kV luftisoleret Msp.
adskillere, TBF 200

Generel beskrivelse

Konstruktion
Stationen er fremstillet af aluzinkplade, AZ150 og med en 200 mm tyk betonpladefundament forberedt for bundløft. Betonpladen er klassificeret i henhold til følgende: Holdbarhed klasse 1, miljøklasse B2 og armering i henhold til miljøklasse A2. Stationen kan males med en farve i henhold til RAL-eller NCS-skalaen.

Metalramme mod betonplade
Metaldele monteret mod beton er altid af 3 mm galvaniseret stål.

Tag
Taget er lavet af 1,5 mm aluzinkplade og har en tilstrækkelig hældning, så vand og snavs løber af. Indersiden af taget på stationerne er malet med en gennemtestet vandbaseret belægningsmasse med god absorptions og fordampningsevne hvilket forhindre kondensdryp.

Ydervæg
Væggene er lavet af 2 mm aluzinkplade. Ydervægge kan efter ønske være med træ eller metalpaneller.

Sikkerhed
Stationen er låst med en hængelås, der er godt beskyttet bag en låge mod snavs, vand og is. Transformerrummet åbnes fra lavspændingsrummet via et håndtag. På denne måde spares en hængelås. Ved tilvalg IP20 – beskyttelse i design er konstruktionen typetestet i henhold til IEC 62.271-202 der er gældende i hele Europa.

Msp. Rum

Der er flere muligheder for bestykning af msp.udstyr

Mulighed 1
Adskillerudstyr af typen OWIII 10/6-1 kan til og frakoble ubelastede transformere op til 200 kVA. Med denne løsning får man mulighed for at isolere adskilleren helt fra ved hjælp af afskærmningsplade.

Mulighed 2
3 stk. 1-polet sikringsholder.

Mulighed 3
En, to eller tre tilslutningssteder, med kobberskinne eller rørkoblingstykker, med kugleboltsjording af indgående kabler.

Msp.rummet kan udføres IP20 beskyttet ind i mod transformeren.

Transformerrummet

Stationen kan leveres med transformeren monteret fra fabrik. Rummet er ventileret ved naturlig ventilation. Rummet åbnes fra Lsp-rummet med et håndtag. Transformerrummet er med drypkar i betonpladen som standard, men kan leveres med olieopsamlingskar til hele oliemængden fra transformeren.

Lsp-rum

Rummet kan designes så det er IP20 beskyttet ind i mod transformerrummet, og har plads for op til 10 moduleres lavspændingskoblingsudstyr.

Option

Stationen kan løftes med komplet monteret udstyr. (Bundløft m. åg)
Eksempel på bestykning med mellemspændingsadskiller,m. sikringsholder, tre kabeltilslutninger, og anbringelse af afskærmningsplade

TBF 200 • Tegn. nr. 10806

Download
Du kan hente manualer og produktkataloger i pdf-format:
Referencebilleder
Vi prøver altid at levere så smagfulde og formålstjenlige løsninger som muligt. Du er velkommen til at se nærmere på nogle eksempler på udformning af eksteriøret.
Billedgalleri »