Svensk
In English
Dansk

Lavspændingstavleanlæg CMS

Holtab AB tilbyder sine kunder et modulopbygget, veldokumenteret moderne tavleanlæg, baseret på CUBIC's tavleanlægssystem. Modulsystemet giver fuld frihed ved valg af elektriske komponenter og stor fleksibilitet med hensyn til bredde, højde og dybde, hvilket indebærer, at tavleanlægget kan tilpasses opstillingsstedet. Koblingsanlægget er af meget høj kvalitet og er testet i henhold til IEC/EN 60439-1 og kan desuden verificeres i henhold til IEC/EN 61439-2.

 

Alsidighed

Vi tilbyder førsteklasses tavleanlægsløsninger til alle tænkelige behov, for eksempel:

  • Hoved- og fordelingstavleanlæg
  • Servicetavleanlæg
  • Motor Control Centres MCC
  • Skibstavleanlæg
  • Kassettetavleanlæg (Multi Drawer)
  • Distributionscentraler

 

Indsatser

Vores indsatser findes til de fleste af de afbrydere, der findes på markedet. Typetestede tilslutninger fås ved at benytte Cu-flex, CUBIC's patenterede fleksible kobbertilslutninger, som er nemme at benytte sammen med forskellige komponentfabrikater.

 

På grund af tavleanlæggets modulopbygning er det muligt at kombinere faste enheder og udtrækkelige/aftagelige kassetter i samme boks. Vælg mellem traditionel teknik med sikringslastafbryder eller sikringsfri teknik med effektafbryder i fast alternativ Plug-in-udførelse.

 

Måling/kommunikation

Mange kunder stiller i dag krav om forfinede løsninger ud over den rene strømfordeling. Funktioner som energimåling af udgående grupper, netanalyse, jordfejlsovervågning, alarmhåndtering, lysbuevagter og fjernstyring via et styresystem-knudepunkt eller en Bus-løsning bliver stadig mere efterspurgte.

 

Med dagens moderne effektafbrydere, multiinstrumenter og relæbeskyttelse udvides også muligheden for via webbaserede funktioner nemt og billigt at få et totalt overblik over sit el-anlæg, hvor man end befinder sig.

 

Meget af ovenstående har vi allerede løsninger til, og vi ser ingen grænserne for, hvad vores tavleanlæg kan tilbyde, men ser frem til at skulle opfylde markedets ønsker og krav.

 

Inddeling

Med Holtab-CMS opnås en valgfri inddeling fra FORM 1 til 4 og dermed optimal person- og driftsikkerhed i overensstemmelse med IEC/EN 61439 og helt efter kundens ønsker. Efter installering og idriftsætning af tavleanlægget er det muligt at foretage visuel inspektion samt termografering af samleskinnen.

 

Test og certificeringer

Som akkrediterede konstruktører af tavleanlæg har vi gennemgået en omfattende uddannelse for at opnå et garanteret højt og ensartet kvalitetsniveau.

 

CUBIC lægger vægt på såvel drift- som personsikkerhed og udfører derfor løbende de yderligere test, som markedet efterspørger, som for eksempel jordskælvs-, chok- og lysbuetest. CUBIC's produkter er testet og/eller typegodkendt af verdens mest anerkendte certificeringsinstitut.  

Tekniske data

Materialer
Elektrogalvaniseret/jernfosfateret pladestål

Farve
Lys grå RAL 7035, pulverlakeret 60-80 μm

Skinnesystem
System 225, 2000 og 7000

Systemjording
TN-C, TN-S, TN-C-S, TT og IT

Indvendig inddeling
FORM 1, 2a, 2b, 3a, 3b, 4a, 4b og FORM 4 type 1-7

Multi Drawer
Op til 630 A/220 kW AC3, Icc op til 120 kA

Elektromagnetisk kompatibilitet
EMC miljø 1, 2 og # 1 og 2

Typetest
I henhold til IEC/EN 60439-1

Design verification
I henhold til IEC/EN 61439-2

Mærkestrøm
Op til 8750 A

Spændingssikkerhed
3,5 kV

Mærkekorttidsstrøm
Op til 120 kA 1s

Mærkestødstrøm
Op til 264 kA

Isolationsmærkespænding
1000 V AC

Mærkedriftspænding
Op til 1000 V, 50 Hz

Kapslingsklasse
Op til IP54

Vibrationstest
2 G i frekvensområdet 2,5-500 Hz i tre retninger

Chok-test
30 G i 12,5 ms i seks retninger

Seismisk test
Jordskælvsprøve, udført med biaksiale horisontale og vertikale multifrekvensbevægelser

Lysbuetest
”Type B assembly”, i henhold til IEC 61641 samt AS/ NZS 3439.1

Overfladebehandling
Tropekammertest ISO 6270, klasse C2 høj i henhold til ISO 12944
Download
Du kan hente manualer og produktkataloger i pdf-format:
Referencebilleder
Vi prøver altid at levere så smagfulde og formålstjenlige løsninger som muligt. Du er velkommen til at se nærmere på nogle eksempler på udformning af eksteriøret.
Billedgalleri »