Svensk
In English
Dansk

Tak for et godt år!

Nu nærmer vi os afslutningen på 2013, og her hos Holtab kan vi se tilbage på et godt og spændende år med mange interessante diskussioner.
 
Vi har taget nye skridt vedrørende tankerne omkring smart grid, eller smarte elnet, som blev det navn, vi bruger i Sverige. Det er et arbejde, som selvfølgelig fortsætter, og som vi med fortrøstning ser frem til at udvikle sammen med vores kunder. I dette nummer af Kraftfullt kan du læse om en af dem – Falbygdens Energi – som har satset på at styre udviklingen med smarte elnet.
 
Men der sker også en masse andet interessant hos Holtab fremover, for eksempel kommende investeringer i store infrastruktursatsninger og opbygning af vedvarende energi.
 
Holtab findes jo ikke bare i Sverige. Vi har aktiviteter i Finland og også i Danmark, hvor vi sammen med Schenider Electric har udarbejdet specialløsninger til supersygehuset i Aarhus. Et givende samarbejde, som vil fortsætte.
 
Vores seneste kundetilfredshedsmåling viser meget glædeligt, at vi fortsat nyder stor tillid hos vores kunder. Det er vores måske allervigtigste arbejde at fastholde denne tillid også i fremtiden.
 
I starten af næste år vil vi være at finde på den turnerende Onninen-messe samt på den årlige finske messe for eldistribution i Jyväskylä. Jeg håber, vi ses der.
 
Til sidst vil jeg gerne ønske alle en rigtig god jul og et godt nytår!
 
Vi ses igen i 2014.
 
Peter Ackebjer 
Nyhedsbrev Effektfuld
Dette er en artikel offentliggjort i vores nyhedsbrev Effektfuld. Tilmeld dig Effektfuld så sender vi de kommende numre til din e-mailadresse. Du er velkommen til at læse noget fra tidligere udgivelser.