Svensk
In English
Dansk

Ledende producent
af transformerstationer

Holtab AB er en af Nordens ledende producenter af transformerstationer. I snart 40 år har vi hjulpet elkraftværkskunder over hele Norden og andre dele af Europa med at bygge og indrette transformerstationer og teknikhuse.
Vi er en virksomhed, som vokser og udvikler os sammen med vores kunder. I dag er vores produkter og viden unikke på markedet, og vi sætter en ære i at dele ud af denne viden og i at yde vores kunder en service, der er lidt ud over det sædvanlige. Vi er også specialiserede inden for konstruktion og opførelse af lavspændingstavleanlæg og vejbelysningsskabe.

Effektfulde og spændingsfyldte bygninger

Holtab bygger transformerstationer og teknikhuse i metalplade og beton. Vi laver såvel standardstationer som unikke arkitekttegnede bygninger. Vi ser vore stationer som et vigtigt element i bybilledet og boligmiljøer.

Vi samarbejder ofte med arkitekter, konsulenter og entreprenørvirksomheder for at kunne levere så smagfulde og hensigtsmæssige løsninger som muligt i hvert enkelt projekt. Udformning, farvevalg, udvendig beklædning med mere, kan stort se vælges ubegrænset. For os er intet projekt for stort eller for lille.

Vores succes bygger på medarbejdere, der er dygtige teknikere og håndværkere med stor faglig stolthed. I vores produktionskæde har hver enkelt medarbejder et ansvar. Delegeret ansvar og en stræben efter hele tiden at blive bedre er vigtige drivkræfter i vores kvalitetsarbejde.

Produkter med sikkerhed

På vores produktionsanlæg i Tingsryd i Småland bygger vi også lavspændingstavleanlæg og vejbelysningsskabe. Vores tavleanlæg er modulopbyggede for at kunne tilbyde øget fleksibilitet, nem installation og tilpasning til alle forhold. Vi arbejder ud fra en kundeorienteret vinkel, hvor vi ikke giver op, før kunden og ikke mindst vi selv er tilfredse. Drift- og personsikkerhed, arbejdsmiljø og en gennemgående miljøtænkning er vigtige ledestjerner for hele vor virksomhed.
Download
Du kan downloade Holtab kvalitet, miljø-og sikkerhedspolitik, mappe hvis elprojektet i Nepal, såvel som vores produkt katalog: