Svensk
In English
Dansk

At strække sig
lidt længere

For os her hos Holtab er det vigtigt at påtage sig et udvidet socialt ansvar; det, der sammenfattes i begrebet Corporate Social Responsibility. Det indebærer blandt andet sociale indsatser, at arbejde på at nedbringe vores miljøpåvirkning samt satsninger på mangfoldighed, medarbejdernes sundhed og kompetenceudvikling.
Vi vil, kort og godt, strække os lidt længere end det, loven og overenskomsterne foreskriver. Og vi er overbevist om, at en ansvarlig ageren gavner forretningerne set i et mere langsigtet perspektiv – lønsomheden, relationerne til omverdenen, medarbejdernes motivation med mere.
 
Her viser vi et meget håndgribeligt eksempel på CSR: Hvordan Holtab har initieret og medvirket til at elektrificere Jyamrung, en lille fattig bjerglandsby i Nepal.
 
Begrebet "ansvar" er en ledestjerne i Holtabs daglige arbejde og går som en rød tråd gennem hele dette projekt. Vi tager ansvar for – på lokalt plan og i et meget tæt samarbejde med landsbyens indbyggere – at udvikle et bæredygtigt og langsigtet elektrisk system. Vi lægger dermed et vigtigt, ja til og med livsvigtigt, fundament for lokal udvikling og bedre levevilkår.
 
Vi tager også ansvar for at bekoste rejser til Nepal for vores medarbejdere, som ude på stedet kan bidrage med kompetence inden for el og kraftoverførsel, etablere personlige kontakter og også følge projektet til dørs.
 
Vi samarbejder med Foreningen Tuki Nepal, Sweden – en politisk og religiøst uafhængig non profilt forening med gode og tætte kontakter i Nepal.
Elektricitet i Jyamrung – fra mørke til lys
Se filmen
Download
Du kan downloade en mappe hvis elprojektet i Nepal: