Svensk
In English
Dansk

Banetrafik

Vi er en voksende samarbejdspartner for flere banetrafikselskaber og tilbyder forskellige specialtilpassede løsninger til tog- og sporvejstrafik. Vi leverer blandt andet transformerstationer og teknikhuse til Trafikverket. Blandt vores samarbejdspartnere er selskaber som Goodtech, Infranord og Balfour Beatty Rail med flere.
Kundereportage Goodtech

Citybanen i Stockholm

Lige nu er man ved at bygge Citybanen under Stockholm. En 6 km lang lokaltogstunnel med to nye stationer, som skal fordoble jernbanekapaciteten, gøre det nemmere at skifte mellem lokaltog og tunnelbane og spare de rejsende for mange dyrebare minutter.

Teknikhuse fra Holtab i Tingsryd til Citybanen i Stockholm

Når Citybanen står klar i 2017 vil en kvart million rejsende dagligt benytte den nye lokaltogstation Stockholm City, som bliver en afløser for Stockholms centralstation for lokaltogtrafikken, og som ligger 45 meter lige under T-Centralen.
 

Underleverandør til Goodtech

Goodtech har fået til opgave at levere 44 teknikhuse til el, signaler og tele, herunder 11 netstationer, til Citybanen. Goodtech, som har stor og bred erfaring omkring de fleste infrastrukturprojekter, ikke mindst inden for skinnetrafik, har allerede afsluttet et arbejde ved Stockholm Södra, der drejede sig om at forberede jernbanen der, så den er klar til tilslutning af den nye jernbanetunnel. Som underleverandør af teknikhusene har Goodtech valgt Holtab.

Gunnar Hammarström, Goodtech

– Holtab har tidligere været leverandør til os og gjort et godt stykke arbejde, siger Gunnar Hammarström, kundeansvarlig for jernbaner hos Goodtech.
 
Opgaven med Citybanen fik Goodtech efter en offentlig licitation, og som altid stiller det høje krav til såvel leverandører som underleverandører.
 
– Specielt når det drejer sig om offentlig licitation, er det vigtigt, at man har en underleverandør, som forstår specifikationen og tager ansvar for at overholde den. Holtab er dygtige til både at levere og være fleksible på den måde, som dynamikken i vores projekt kræver, fortsætter Gunnar Hammarström.
 

Vældig godt samarbejde

Samarbejdet mellem Holtab og Goodtech blev indledt, efter at virksomhederne havde fået kontakt på Elfack 2011.
 
– Først fik vi en mindre opgave for Goodtech, som gik godt. Nu har vi et vældig godt samarbejde og en dialog, hvor vi kommer frem til, hvem der skal gøre hvad, for at projekterne skal blive så omkostningseffektive som muligt, forklarer Michael Fohlin, sælger med ansvar for skinnetrafik hos Holtab.
 
Teknikhusene til Citybanen skal være færdigleveret i 2015, og Holtab, som har taget en strategisk beslutning om at være markedsledende inden for produkter til skinnetrafik, er klar med et nyt samarbejde med Goodtech om jernbanetunlen gennem Hallandsåsen.
 
– Det ser ud til, at Goodtech kan lide vores måde at arbejde på med viden, service og samarbejde som ledeord, konstaterer Michael Fohlin.
 
– Vi oplever Holtab som servicemindede og løsningsorienterede, afslutter Gunnar Hammarström.
Kontakter Holtab
Ebbe Klarskov
Salg banetrafik